Gratis HTML Website Builder

Professionele Websitebouwer voor je Bedrijf en consumenten

Om de HTML Website Builder te gebruiken kun je inloggen op het DirectAdmin controlepaneel van uw webhostingpakket en vervolgens rechts onderaan kiezen voor “Website Builder”.

Met onze gratis Website Builder selecteer je makkelijk en snel een template (layout) en creëer je makkelijk je eigen website. Zodra je deze publiceert is je website online en je kunt altijd tijdens en na het publiceren je website makkelijk aanpassen. Dit allemaal geheel zonder kennis van (soms lastige) CMS-systemen en databases. De website die je maakt is ook nog eens helemaal van je zelf en mag je altijd downloaden mocht dit nodig zijn. Dit in tegenstelling van vele website builders. Bij bijna alle website builders is de website niet van je zelf en wil je verhuizen? dan ben je jouw website gewoon kwijt. Bij ons dus niet, je hebt altijd toegang met FTP en dus e eigen bestanden.

Wil je eerst testen? Dat kan via deze link.

Let wel op, dit is een test omgeving. Wij kunnen deze niet voor je online zetten omdat deze op een externe server staat. Wel kun je jouw eigen gemaakte test website back-uppen onder de knop publiceren in de builder en opslaan op je computer welke je vervolgens online kunt zetten op onze servers.