Output Buffering OFF | Uitvoer buffering OFF

In PHP.ini kun je heel veel aan- en uitzetten maar sommige instellingen kun je zelf niet aanpassen omdat dit dieper op de server ingericht is en veel websites offline kunnen gaan als we dit standaard aan/ uitzetten. Output Buffering OFF | Uitvoer buffering OFF is hier 1 van. Deze kunnen wij niet uitzetten. Gelukkig is hiervoor wel een oplossing namelijk uitzetten in je .htaccess. Ga met je FTP (of files in DirectAdmin) naar je public_html map en zoek daar de .htaccess op. Open deze in een bewerkprogramma, "bijvoorbeeld Kladblok/ notepad" (In DirectAdmin klik je op Edit) en voeg je het volgende toe:

php_value output_buffering Off

Druk op opslaan en test het nog een keer. Je krijgt dan het volgende zien:
Output Buffering OFF | Uitvoer buffering OFF
Krijg je niet het zelfde resultaat als op de afbeelding hierboven? kijk dan even na of je de aangegeven regen wel exact over hebt genomen, inclusief hoofdletters en tekens. Als je de tekst exact hebt overgenomen kun je ook een andere regel elders in de .htaccess testen, bijvoorbeeld onderaan.