Hoe zet ik de notificaties van Installatron uit of aan?

Installatron verstuurt standaard notificaties over bijvoorbeeld updates en backups. Je kunt een selectie maken over welke onderwerpen er e-mails worden verstuurd, of dat je bijvoorbeeld alleen in het geval van fouten een notificatie ontvangt. Ook is het mogelijk alle notificaties uit te schakelen.

1. Log in op DirectAdmin van het pakket waar je website op staat.

2. Klik onder 'Mijn Applicaties' op de installatie waarvan je de notificaties wilt instellen.

3. Scroll naar het kopje 'Notificatie per e-mail'. Om de instellingen aan te passen, selecteer je de optie 'Ik wil zelf kiezen welke notificaties worden verstuurd'. Je krijgt dan een overzicht van de beschikbare e-mailnotificaties. Standaard staat alles aan.

4. Nadat je de gewenste notificaties hebt ge(de)selecteerd, scroll je helemaal naar beneden en klik je op 'Alles opslaan'. De instellingen zijn nu opgeslagen.