Help

De Kennisbank is een collectie van antwoorden op vaak gestelde vragen
Nieuwe vaste tarieven voor nieuwe en bestaande klanten.

 

  • .NL    € 3.75 (nieuw en verlengen)    per jaar 
  • .BE    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .EU    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .COM    € 8.75 (nieuw en verlengen)    per jaar

 

Onze volledige prijslijst kun u hier lezen


 Is mijn computer wel veilig? Zijn mijn bestanden wel afgeschermd van de buitenwereld?

Oplossing

Is mijn computer wel veilig? Zijn mijn bestanden wel afgeschermd van de buitenwereld?

  • Iedereen hoort en ziet wel eens iets in de media over virussen, phishing, malware, etc. Dit zijn ernstige bedreigingen voor u en de gehele ict wereld. Iedereen heeft er mee te maken maar het is te voorkomen als u uw computer goed beveiligt.

Wij van Wned en vele anderen hebben goede ervaring met de onderstaande 2 software pakketten waarmee u uw computer goed kunt opschonen en beveiligen. Gratis software is niet direct slecht maar wil nog wel eens steekjes laten vallen. Op uw computer staat vaak privé materiaal dat u liever niet deelt met de buitenwereld. Om dit uit te sluiten raden wij u de volgende 2 software pakketten aan:

Voor virussen en totale computerbeveiliging raden wij ESET (NOD32) aan.
Klik op deze link voor de ESET website.

Indien gewenst
kunnen wij u een gratis 30 dagen test licentie verstrekken. Stuur ons dan een email met uw verzoek een testlicentie voor u te activeren.

Wereldwijde blacklisten: http://www.debouncer.com/
Als uw IP adres op 1 van deze lijsten terecht is gekomen dan kan uw computer besmet zijn. Ook kan dit vanuit het verleden gebeurd zijn.  U heeft bijvoorbeeld een IP gekregen van uw ISP dat in het verleden is misbruikt.

LET OP!
Een echte blacklist vraagt nooit om een betaling om uw IP van een blacklist te verwijderen. Dus als u een rode vermelding heeft en het kost geld om te laten verwijderen, dan is dit geen blacklist maar een waarschuwingslijst. Deze beïnvloedt dan ook niet uw werkzaamheden vanaf uw IP adres waaronder e-mailen.

Ik sta op een blacklist:
Zodra u ziet dat u op een blacklist terecht bent gekomen kunt u dit verwijderen door op de rode link te klikken naast de vermelding. Elke blacklist werkt anders waardoor wij u helaas niet kunnen uitleggen hoe u deze moet verwijderen. Veel webpagina’s zijn in het Engels maar waar u naar moet gaan zoeken is bijvoorbeeld “delist, delisting, remove, remove blacklist, etc”  Sommige blacklisten zullen u binnen 15 minuten verwijderen maar er zijn ook blacklisten die er 7 dagen over kunnen doen. Helaas kunnen wij dit niet voor u beïnvloeden omdat dit externe partijen zijn.

 


Uw ervaring met Wned is belangrijk voor ons.


Ervaringen over Wned staan op ISPGids.nl. Uiteraard mag u ook een ervaring plaatsen over Wned. Hiermee helpt u ons en klanten met eerlijke ervaringen over Wned.

ISPGids.nl Logo