Versturen van e-mail uitgaande SMTP filter en mail limiet

08-04-2020: Vanaf vandaag is onze nieuwe mailserver actief met alleen maar voordelen voor je uitgaande mail.

indien je een eigen mailserver heeft ingesteld zoals Microsoft Exchange dan is dit bij jouw niet van toepassing

Voor Gmail webmail

Pas de uitgaande smpt aan naar mail.witxl.nl en gebruik uitgaande poort 465 over SSL

Cloudflare

Heb je SPF via CloudFlare lopen? Pas deze dan aan naar de nieuwe SPF.
"v=spf1 a mx ip4:5.39.185.32/29 ~all" Of "v=spf1 a mx ip4:[UW-SERVER-IP] ip4:5.39.185.32/29 ~all"

Standaard Wned SMTP mailserver
Je hoeft niets aan te passen

1. Alle uitgaande mail welke vanaf ons IP wordt verzonden wordt gefilterd en doorgestuurd wanneer dit een legitieme mail of mailing is. Mails welke onveilig zijn door bijvoorbeeld lekken op een website of een virus vanaf een computer worden geblokkeerd. Geen enkele mail welke niet veilig of besmet is vanaf een lek op een website komt dus niet meer door de filter heen.

2. Nog een groot voordeel is dat we hoge limieten kunnen hanteren betreft het aantal te verzenden mails. Nieuwsbrieven, felicitaties enzovoorts kun je nu dus probleemloos versturen op voorwaarde dat dit een legitieme en schone mailing is. Alle mailadressen kunnen vanaf nu dan ook tot 1000 mails per dag versturen. Per account account met meerdere mailadressen is gelimiteerd tot 50.000 mails per dag (bulk). Meer dan genoeg om je daar dus geen zorgen meer over te maken.

3. Onverklaarbare en onveilige hoeveelheid mails welke tegen worden gehouden worden gelogd. Zodoende kunnen we een lek achterhalen en oplossen/ klant informeren.
Mocht je problemen ondervinden met uitgaande mail? stuur ons dan een bericht.