Voor u koopt

Velen geloven niet dat het mogelijk is om een hoge kwaliteit te leveren voor een lage prijs. Wned.nl is een bedrijf dat juist is gegroeid door mogelijkheden te zoeken, waar anderen dat niet deden. Het resultaat is een stabiele en gebruiksvriendelijke oplossing. We staan voor kwaliteit tegen een lage prijs.

Wij gebruiken de gebruiksvriendelijke DirectAdmin Controlepaneel

Voorverkoop FAQ, Veel gestelde vragen.

Wat is een webruimte?

Een webruimte is de plaats op het internet, waar uw homepage en e-mailadressen geplaatst zijn. Om het voor anderen mogelijk te maken u e-mails te sturen of uw homepage te bezoeken heeft u deze webruimte nodig. Met andere woorden, het is uw webruimte die uw domein inhoud geeft.

Met een webruimte bij Wned.nl kunnen alle medewerkers, familieleden of clubleden hun eigen unieke e-mailadres krijgen. Het aantal adressen dat u kunt creëren is onbeperkt.

U kunt de webruimte gebruiken om uw bedrijf of uw club te promoten, maar u kunt de ruimte ook gebruiken om bijvoorbeeld een fotoalbum te maken op het internet, zodat uw verre familieleden en vrienden met u mee kunnen leven.

Hoe kunnen we dit aanbieden voor zo'n lage prijs?

Wned.nl heeft als uitgangspunt dat iets niet duur hoeft te zijn om goed te zijn. We hebben ons eigen unieke webhostingsysteem ontwikkeld, dat een optimaal gebruik garandeert van onze bronnen. Dit is de reden dat we deze complete oplossing kunnen bieden voor een prijs die voordien ongehoord was.

Ondanks de concurrerende prijzen hebben we nooit op onze kwaliteit bespaard. U kunt meer lezen over ons uitgebreide beveiligde systeem onder de kop "Hoe stabiel is jullie systeem?"

Ik weet helemaal niets van programmeren. Kan ik toch zelf een homepage maken?

Vanaf het begin is het onze visie geweest een flexibel en gebruiksvriendelijk product te maken dat zowel voor een onervaren als een professionele gebruiker aan de verwachtingen voldoet. Ondanks deze complexe doelstelling is het ons gelukt een systeem te ontwikkelen dat de niet-technische beginner én de professionele gebruiker de mogelijkheden geeft zijn webruimte naar zijn wens in te richten.

Waarom moet ik betalen voor de webhosting?

Onze webhosting is in tegenstelling met de gratis hosts 100% vrij van reclame. Dat betekent dat de ontvangers van uw e-mails en de bezoekers van uw homepage alleen dat zien wat u hen wilt laten zien. Tevens zullen uw gegevens uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. U loopt niet het risico dat we uw gegevens met derden zullen delen, of dat we uw gegevens met een marketingoogmerk zullen gebruiken. Alle bedragen worden weergegeven in euro's en excl. Btw.

Onze oplossing geeft u de mogelijkheden om u op internet te presenteren zoals u dat als professionele gebruiker wenst te doen. Maar het biedt ook de mogelijkheid om als een beginnende gebruiker een goede homepage te maken.

Bij ons kunt u uw persoonlijke domein laten registreren. Het domein dat wij voor u registreren zal uw bezit blijven. U leest hierover meer onder de kop "Ben ik de eigenaar van het domein en kan ik het ook verhuizen naar een andere provider?"

Ben ik de eigenaar van het domein en kan ik het ook verhuizen naar een andere provider?
Ja. Het hebben van een eigen domein betekent dat je de eigenaar bent van een eigen ruimte op het internet. Wanneer we een domein voor u registreren, kunt u uw eigen e-mailadres en homepage adres houden, zo lang als u dit wilt, omdat wij het domein registreren op uw naam. Wanneer u later wenst te veranderen van webhost provider, bent u vrij om dit te doen en uw domein mee te nemen.
Hoe is het mogelijk dat u onbeperkt dataverkeer aanbiedt?

Onze unieke opzet geeft ons de mogelijkheid om u als klant ongelimiteerd dataverkeer aan te bieden voor uw eigen webruimte. Velen van onze concurrenten zouden zeggen dat dit onmogelijk is, ondanks dat weten wij al sinds 2004 deze service te verlenen aan onze klanten. Ook vandaag hebben we klanten die meer dan 5 miljoen hits en meer dan 1000 GB verkeer per maand hebben.

We bieden ook de mogelijkheid om een zogenaamde download-site te hosten. Een download-site is een site die per 'hit' zo'n 1 MB verkeer veroorzaakt. Wned.nl hanteert Fair Use Policy maar bij overmatig gebruik zullen wij u moeten schorsen voor de rest van de maand en limiteren in de toekomst.

Hoe moet ik betalen?

Voor onze klanten bieden we de mogelijk om via Ideal en offline te betalen.U krijgt van Wned.nl een factuur per e-mail, deze dient dan aan ons te voldoen via een bank overschrijving. Mocht u kiezen om via een offline methode te betalen duurt het vaak iets langer voor uw webruimte beschikbaar is. Hierover kunt u meer lezen onder de kop "Hoe snel kunt u mijn webruimte activeren, als ik nu bestel?" Alle bedragen worden weergegeven in euro's en excl. Btw.

Hoe snel kunt u mijn webruimte activeren, als ik nu bestel?

Uw domeinnaam is in 1 dag online en u beschikt direct over uw inlog gegevens waarmee u de website kunt bouwen. Wij proberen binnen 1 uur uw domeinnaam en hosting online te hebben. Bij verhuizen van uw domein kan het tot 7 dagen duren als alle gegevens correct zijn aangeleverd.

In sommige gevallen zullen we uw getekende formulieren nodig hebben, zelfs al u hebt gekozen om online te betalen. Dit kan zijn wanneer er problemen optreden bij de verificatie van uw betaling, dan is het een gewone veiligheidsprocedure. In sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk dat we een handtekening hebben van de eigenaar van een domein, voor we toestemming krijgen het opnieuw te registreren. Wanneer u dus wordt gevraagd het domeinformulier te tekenen, hoeft dit niet noodzakelijkerwijs te betekenen dat er iets mis is gegaan met uw creditcard betaling.

Voor welk pakket moet ik kiezen?

We bieden 3 verschillende pakketten aan. Deze pakketten verschillen slechts qua schrijfruimte van elkaar. Wanneer u twijfelt over uw behoefte, adviseren wij starters altijd te beginnen met het kleinste pakket. Dit pakket biedt de meeste gebruikers voldoende opslagruimte.

Wanneer u meer schrijfruimte nodig heeft, kunt u uw pakket upgraden. Dit kunt u doen via het contact formulier en u hoeft alleen het prijsverschil bij te betalen tussen uw huidige pakket en het nieuwe pakket. Downgraden kan enkel bij de eerstvolgende verlenging of op verzoek eerder maar er zal geen creditering plaats vinden van uw huidige pakket.

Hoe stabiel is jullie systeem?

Ondanks de lage prijs hebben we qua kwaliteit nooit compromissen gesloten. We maken alleen gebruik van leveranciers die een kwaliteitsmerk hebben en die betrouwbare back-up systemen leveren. De servers, serverruimte en bandbreedte worden 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, bewaakt.

Alle servers zijn van de bestefont-weight: bold">en de nieuwste technologieën,en zijn uitgerust met redundante stroomvoorzieningen en gespiegelde SCSI disks, waarvan realtime externe back-ups worden gemaakt. De systemen zijn ondergebracht in een eigen serverruimte bij Datacenter Amsterdam. Deze serverruimte heeft redundante stroomcircuits, een batterij back-up, dieselgeneratoren en het Vesda (Very Early Smoke Detection Alarm) rookalarmsysteem..

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?

In het geval u niet compleet tevreden bent met onze services, bieden wij een niet-goed-geld-terug garantie binnen 15 dagen met uitzondering van actie pakketten. Deze garantie is geldig vanaf de dag van aanvraag en geldt voor alle klanten. Uitzondering: Mocht u een pakket hebben aangeschaft en u wenst te beëindigen wegens missende producten of diensten, dan zullen we niet tot annulering en creditering overgaan.

Deze garantie kunnen we u bieden, omdat we er zeker van zijn dat ons product zeker zal voldoen aan alle verwachtingen, die de meeste mensen stellen aan hun webhost. Wanneer dit voor precies u niet geldt, zijn wij graag bereid u uw geld terug te betalen. De teruggave geldt voor de set up alswel het webhostcontract. Indien u uw domeinnaam wenst te behouden dient u de verhuiscode op te vragen. In dat geval betalen wij u de alleen de kosten van uw domein niet terug. Deze is uw eigendom en moet ook door ons worden ingekocht.

Zoals u kunt lezen onder de kop "Ben ik de eigenaar van het domein en kan ik het ook verhuizen naar een andere provider?", is het domein uw persoonlijke eigendom, dit geeft u het recht om het domein ook te verhuizen naar een andere provider.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.