Hoe stuur ik een kopie legitimatiebewijs toe?

In sommige gevallen kunnen wij je vragen een kopie legitimatiebewijs toe sturen, dit kan een ID-kaart of paspoort zijn. Wij vragen je om dit document voor bijvoorbeeld het uit quarantaine halen van een .NL domeinnaam die bij een andere registrar is geregistreerd of voor het indienen van een escalatie van een .NL domeinnaam.

Wij accepteren alleen veilige kopieën van legitimatiebewijzen zoals beschreven door de Rijksoverheid . De meest eenvoudige manier om een veilige kopie te maken is door een foto te maken van het document met de Kopie app. Deze door de overheid ontwikkelde app maakt alle privacy gevoelige gegevens automatisch onleesbaar. De app is beschikbaar voor:

Download KopieID app voor Android
Download kopieID app voor iOS