Varnish reverse proxy

Varnish is zeer geschikt voor webshops en zware websites. Wordpress en Magento 2 zijn de 2 standaarden in Varnish maar ook is er ook een Default Config beschikbaar. Met andere woorden, alle websites kunnen hiermee overweg.

Varnish is een reverse proxy, ook wel web accelerator genoemd. Deze draait op een externe SSD-server waar in een normale configuratie de webserver actief is. Deze Varnish server is een externe cache server waarop bestanden zoals foto’s, en vele andere bestanden wordt opgeslagen welke hierdoor al voor geladen is voor uw website. Dit betekent dus een snelheidswinst tot wel 400%. Laadtijd is na 1 tot 3 uren ook bijzonder snel en laadtijd is ook uitgesloten. Uiteraard hanteren wij een 30 dagen niet goed geld terug garantie op Varnish.

Varnish Cache is beschikbaar vanaf een "Starthosting Standaard" pakket en alle Reseller pakketten. Kijk op de website naar alle mogelijkheden.

Artikel details

Artikel ID:
91
Beoordeling :

Gerelateerde artikelen

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.