Ik heb een nieuw account bij Wned! Hoe ga ik nu verder?

Je ontvangt verschillende e-mails van Wned, waarvan er 2 belangrijk zijn:

1. Welkom bij Wned.nl | Klantenpaneel Let op!
    Deze gegevens zijn persoonlijk en mogen niet naar je webmaster worden gestuurd, zelfs niet als deze erom vraagt. Het betreft namelijk persoonlijke gegevens waarmee je toegang krijgt tot het wijzigen van je persoonlijke gegevens, opzeggingen en verhuizingen. Het delen van deze gegevens is volledig op eigen risico. Alleen de eigenaar zelf kan de gegevens herstellen of opvragen.

In deze e-mail vind je een link naar www.wned.nl/Klanten. Log hier in met de genoemde inloggegevens, waarbij je gebruikersnaam begint met "DB". Deze gegevens zijn niet bedoeld voor je webhostingruimte. Hier vind je al je afgenomen abonnementen bij Wned, evenals facturen en eventuele offertes. Gebruik deze gegevens ook wanneer je een extra dienst wilt afnemen, zodat deze aan je account worden toegevoegd.

1. Gegevens van je webhostingpakket
    Dit zijn de inloggegevens voor je webhostingpakket (DirectAdmin). Indien nodig kun je de bijlage van deze e-mail naar je webdesigner sturen. Let er echter op dat je deze vertrouwelijke gegevens alleen deelt met betrouwbare personen waarmee je schriftelijk een vertrouwensband hebt. Het delen van deze gegevens is volledig op eigen risico. Indien gewenst kunnen wij je gegevens resetten.

Bij deze e-mail ontvang je een bijlage in PDF-formaat. Log hier in met de genoemde inloggegevens, waarbij je gebruikersnaam begint met "id". Deze gegevens zijn niet bedoeld voor het klantenpaneel. In de bijlage vind je de link naar DirectAdmin. Deze link begint met je domeinnaam gevolgd door ":2222". Als je domeinnaam nog niet werkt, gebruik dan het IP-adres gevolgd door ":2222". Als je je eigen domeinnaam elders hebt geregistreerd, gebruik dan de 3 nameservers die worden genoemd in de bijlage (NS1, NS2 en NS3). We ondersteunen geen domeinnamen die elders zijn geregistreerd. Als je vragen hebt over het aanpassen van de nameservers, neem dan contact op met de registrar. Voor alle domeinnamen die zijn geregistreerd bij Wned kun je bij Wned terecht.

Privacy
Indien gewenst kunnen wij je klantenwachtwoord en/of DirectAdmin-wachtwoord voor je resetten. We krijgen wel eens de vraag of we deze naar een ander e-mailadres kunnen sturen. We sturen echter nooit inloggegevens naar andere e-mailadressen, zelfs niet als je hierom vraagt. Je ontvangt zelf de gegevens en kunt deze indien gewenst zelf doorsturen naar de betreffende persoon/bedrijf. Als je helemaal geen gegevens meer hebt en de resetgegevens bereiken je niet, sturen we de gegevens per post naar je op, zodat je zelf je gegevens kunt aanpassen in het klantensysteem. Privacybeleid Wned