Gratis CMS Website Builder met Installatron

Installatron is een gratis programma waarmee u met een paar muisklikken een script aan uw website kunt toevoegen via het DirectAdmin controlepaneel. U ontvangt dit software-pakket gratis bij elke hostingpakket van Wned. Installatron zorgt ervoor dat u op eenvoudige wijze een script / applicatie kunt toevoegen aan uw website. Snel en simpel een contactformulier toevoegen, een gastenboek of zelfs een webwinkel. Installatron is een onmisbaar pakket voor iedere hobbyist en webmaster.

Enkele voorbeelden die u met Installatron kunt realiseren zijn: webwinkels, weblogs, forums, online foto-albums, advertenties, gastenboek, chat, filemanagers, formulieren, statistieken, kalender, teller, polls, e-cards, en nog veel meer ... !

De meeste scripts hebben een MySQL database nodig (zelfs de database wordt automatisch aangemaakt door Installatron). Voor alle scripts zijn nederlandse taalmodules beschikbaar via de website van de ontwikkelaar.

Om Installatron te gebruiken kunt u inloggen op het DirectAdmin controlepaneel van uw webhostingpakket en vervolgens rechts onderaan kiezen voor “Installatron”.

De scripts die via Installatron beschikbaar zijn, worden door derden ontwikkeld, onderhouden en ondersteund. Hieronder vindt u een link met de beschikbare web-applicaties.

http://installatron.com/apps

Maak je liever een website zonder CMS en databases? Bekijk dan deze pagina