Uw abonnement (en) opzeggen/ verhuiscode opvragen

Opzeggen is mogelijk met een opzegtermijn van minimaal 1 maand voor einde contractdatum.

Let op! wij hebben al hosting vanaf €0,15 cent per maand. Geïnteresseerd in onze voordelige pakketten? Stuur ons dan een bericht.

Omdat alle gegevens persoonlijk- en afgeschermd zijn kunt u uw abonnement (en) alleen opzeggen via https://www.wned.nl/klanten. Via het klantenpaneel verifieert u uw persoonlijke (encrypted) toegang waardoor misbruik van persoonlijke gegevens wordt beschermd. Misbruik en domein/ diensten kaping is dan ook niet mogelijk. Per mail is technisch gezien geen verificatie en zullen we dan ook niet in behandeling nemen.

Mocht u uw login zijn vergeten, dan kunt u via de volgende link uw wachtwoord resetten: https://www.wned.nl/klantenpaneel/inloggen/wachtwoord-vergeten

Uw gebruikersnaam staat in alle factuur mails beginnend met DB. Het e-mailadres welke u hierbij gebruikt is het emailadres waarop u de facturen ontvangt.

Hoe opzeggen:
"Let op!! alle diensten kunt u per stuk opzeggen. Heeft u meer diensten op te zeggen? herhaal dan de onderstaande stappen bij de volgende op te zeggen diensten"

Zodra u ingelogd bent op https://wned.nl/klanten klikt u bovenaan op “Diensten” vervolgens de betreffende diens, bijvoorbeeld, "Domeinnaam of Hostingaccounts" Aan de linkerzijde ziet u dan uw dienst staan welke u selecteert. Rechts bovenaan ziet u dan staan, "Dienst opzeggen" U vult daar eventueel de reden in, welke wij overigens erg waarderen, en uw klanten login om de opzegging nog eens te bevestigen. Uw opzegging is definitief nadat u op de rode knop "opzeggen" heeft geklikt.

U krijgt bij alle opzeggingen binnen 5 minuten een bevestiging in uw mailbox. Een domeinnaam token/ verhuiscode, EPP wordt automatisch gegenereerd en mee verzonden in de opzegbevestiging.

Mogelijk kunnen wij u verder helpen?
Het kan zijn dat u wenst te verhuizen. In dat geval zouden wij graag van u vernemen of wij voor u verbeterpunten kunnen uitvoeren.

Financieel niet haalbaar?
Ook is het mogelijk dat u wel hosting nodig heeft of dat het voor u niet meer mogelijk is om dit financieel te behouden. Ook hierin kunnen wij mogelijk iets voor u betekenen. Wij vragen u nooit om privé situaties of om de reden. Wij helpen u zonder enige twijfel.